Iklan Berbayar

Rabu, 4 Mei 2011

semak menyemak, bukan "semak lagi menyemakkan"

hari ni, offday.... sengal takde idea....aku pun dok la usha balik layout blog ni.... nampak mcm simple sangat.... macam tak menarik.... tapi nak buat ape... takde pulak idea menarik.... ushhh

tak kisah lah...asalkan jgn berat semacam sudah.... ni pun tgh takde idea ni...hahahhah

oklah...aku semak-semak balik.... ada tak antara follower2 aku tu yang aku tak follow balik...iskkk kesian kan...baru 80++ tak tau pulak mana yang di dah "follow" balik.... teruk sungguh!....

jadinya, permintaan untuk semua, sesapa yang rerasa aku tak follow balik blog korang tu.... tolong la tinggalkan pesanan dalam ruangan komen ye.... almaklumla...aku ni manusia biasa.... huk huk huk...

1 ulasan:

r-5 berkata...

tak apa lah yang sudah tu sudah. hehe. sya pon kadang2 lupa gak nak follow balik. kikii