Iklan Berbayar

Khamis, 19 Mei 2011

header baru, mak aih, dah macam surat khabar zaman dulu-dulu

takde idea.... takde idea...ada plak suruh aku perah idea... hahahha punyalah perah idea, "cuba test power" nak buat header baru (dah jangkit penyakit blogger suka tuka-tukar header) hahahha jgn marah ye kengkawan...

tada,,,ni lah dia header baru tu..... korang tgk kat atas tu lah....malas pulak nak upload....

wekkkk.... :P

apa pendapatan korang...eh..pendapat... marah pulak korang aku tanya pendapatan kan..... hehhehe

ala...biasa-biasa je header ni...bukan guna software yang bang-boom-bang pun.... dah macam surat khabar klasik je aku tgk....hahahha

3 ulasan:

fina berkata...

haha, hari2 kena tukar tajuk header la klu dh mcm newspaper. fina pun buat header baru. tp x cantek la. sbb x kretip. -.-

nitestalker berkata...

hihi...header tak boleh tukar... surat khabar BH, HM atau utusan pun tak tukar header...tp berita hari-hari kena buat....alamakkk... keras saraf otak ni.... :P

cik aisha berkata...

ala mcm surat khabar ke apa ke...tetap header...:)
kalau xpueh ati,buek la header baru..;p