Iklan Berbayar

Khamis, 7 Julai 2011

video chat di facebook

salam...

tengok berita hari ni... banyak coverage pasal video chat kat facebook... satu peningkatan...

boleh la lepas ni mendekatkan yang jauh, merapatkan yang dekat, memesrakan yang rapat dan menyerasikan yang dah mesra...

dengan menggunakan teknologi skype, semua ini menjadi realiti... walaupun kemudahan ini dah lama dinikmati para pengguna skype, yahoo messenger , MSN messenger dan lain-lain, disebabkan pengguna facebook yang dah mencecah 750 juta, ianya satu kemudahan yang paling "handy" dan "convenience"...

sesapa yang membuka "kedai di facebook" korang dah boleh berhubung dengan pelanggan secara "cyber-face-to-face"... peluang besar ni... begitu juga kepada konglomerat... boleh buat online-meeting.... dan, paling tak best, staff... kena hadir meeting walau di mana berada... hahahha tapi tak pulak dia sebut video call...

TETAPI.... jangan salah guna kemudahan dah la ye... mentang-mentangla boleh video chat... ermmm jangan nakal-nakal... jangan bukak-bukak... jangan...ermmm paham-paham jelah... kang tersebar pulak kat internet gambar-gambar "seksa" korang....

1 ulasan:

sLpmEpLz™ berkata...

maken cgeh dunia skrg hee