Iklan Berbayar

Jumaat, 15 Julai 2011

takdak mood nak tulis....

salam....

mood bercuti, malas nak tulis apa-apa.....

mula-mula plan nak gi layan hop-on-hop-off, tapi cuaca macam tak mengizinkan, memula jerebu, pastu semalam, hujan, hari ni pulak dah jadi malas pasal besok nak keje....

badan pun masih kurang enak, efek demam yang skejap datang, sekejap lari.... belum lagi memerhati keadaan politik malaysia.... hmmm byk simpul belitnya....

ada baiknya aku berehat saja.... sesambil layan dokumentari dan cerita-cerita yang di'upload' kat internet ni....

happy weekend peeps.....!!!!

2 ulasan:

Den Cdo berkata...

kita serupa...headwings...

PakMail berkata...

Selamat beristirehat.