Iklan Berbayar

Rabu, 15 Jun 2011

sasaran hit level 1 dah tercapai... masih jauh lagi perjalanan yang perlu ditempuhi

salam...

uish....dah lama dah bersarang dalam kepala otak.... hampir  2 minggu kena peram. laporan terkini prestasi blog aku ni... bukan takmo war-warkan... tapi agak segan.... ya... segan silu ala-ala kucing siam di kedai pets...

dalam beberapa hari ni.... selepas dicuba dan dibiarkan "berhabuk" untuk seketika, alhamdulillah trafik masih kekal.... dan yang menariknya, halangan 100 hits sehari dah berjaya dilepasi... untuk sekian kali selepas beberapa bulan aktif balik berblogging....

klik kalau nak besarkan


dan benchmark yang digunakan adalah..... bilangan follower... sasaran asal 55 peratus hits dari 139 follower......

sasaran berikutnya.....  200 hits sehari....

sekali lagi, terima kasih kepada korang yang sudi menjeguk/singgah/mengendap blog aku yang tak seberapa.... kepada yang jadi follower, double terima kasih......

p/s: pencarian untuk bloglist masih diteruskan.... terutama blog yang menggunakan bahasa daerah dan blog bekas tentera/polis yang menceritakan pengalaman dalam perkhidmatan, kepada yang tahu atau pernah terjumpa.... tinggalkan url blog tu dlm ruangan komen ye.....ops... satu lagi, sesapa yg link-kan blog ni dalam bloglist korang, tlg ingatkan aku utk masukkan blog korang dalam bloglist aku....

2 ulasan:

WaNi^^ berkata...

waaaa , rmainyee ! tsskk , jeles :)

nitestalker berkata...

ermhh takla seramai mana, cukuplah untuk permulaan.... ada jumpa blog yang hit dia sebulan beribu.... tak caya cuba google komando kedai kopi