Iklan Berbayar

Khamis, 16 Jun 2011

hacker dah dikenalpasti, siapa mereka?

semalam.....

aku ada buat entry pasal ni...... hacker malaysia serang website gomen....
beberapa website yang tak gomen pun kena serang.... kelam kabut diorang kejap pasal website down....

ada yang tak boleh ekses...dan ada yang kena tukar muka depannya.....macam-macam lagilah...

AKU TAK NAFIKAN DIORANG NI HEBAT.... MUNGKIN LEBIH HEBAT DARI YG KAT LUAR NEGARA...

aku takmo sebutkan siapa mereka.... mungkin korang dah kenal siapa mereka, nama mereka terpampang dekat signature sebelah bawah gambar "naga" diorang tu.....

diorang claim, diorang dari grup2 "white hat".... etical hacker.....

diorang claim apa yang diorang buat hanya untuk check "security" sesuatu website....

eloklah camtu.... tapi apa yang diorang buat semalam pada pendapat aku... "tak kena pada tempat dan masa"

maaf cakap...macam nak cari glamer pun ada.... dan tampak emosi......

almaklumla.... identiti diorang bersepah kat alam cyber ni.... alahai.... tak susah rupanya nak cari siapa mereka ni.....

korang carik diorang guna ni, pastu buat research sendiri


cukuplah.... mungkin apa yang korang buat semalam memang tak menyebabkan "kerosakan" besar kepada negara.... korang memang hebat... cuma berhati-hati... jangan salah langkah, buruk padahnya. cukup-cukuplah....simpan sikit jurus tu....

nasihat untuk mereka yang mungkin berminat untuk ikut jejak langkah diorang nie.... hati-hati dan kaji setiap langkah korang tu.... biar jurus tak sumbang.... takut nanti baru sejurus dua, korang tumbang.....

hmmmm boring la pulak.....layan  radio online ada gak pekdahnya.... huh.... ape ni, macam tak cukup lagu je....ape? website nak donlod kene block? la hai...dh mental block korang ni.... yang korang carik torrent kat luar negara apsal....gunalah torrent dalam negara.... gunalah barangan buatan malaysia...susah-susah carik je dalam irc....seeder tengah banyak tu... dah...donlod dulu... aku request lagu ko boleh kata takde...  ape punya DJ da....

hehehhe gurau je beb....DJ-DJ radio online jangan marah ye.....

p/s: niat dihati nak letak gambar diorang...last last malas.... ermmm lama dah tak dengar pasal diorang... semalam muncul.... hampir semua stesen tv buat coverage pasal diorang.... glamer free diorang.... blog-blog pun cover pasal diorang..... perghhhh tak sangka betul..... tapi lepas aku buat research.... aku cuma senyum.... malas nak kata ape2.... dalam hati terdetik...

"cheh....korang rupanya"

3 ulasan:

theolrascal berkata...

thank you , bro..
for linking '' the ol' rascal '' in yr blog list..feel honoured.And i linked you back.

..err..wa bukan hacker arr..bro.

nitestalker berkata...

welkam bro... hahahha real hacker never reveal he's a hacker.... budak2 je ngaku....keh keh keh

Zara Eliasak berkata...

Salam .. ha³ btol tu , real hacker x kn ngaku pny .. tgk cm Anonymous .. heee