Iklan Berbayar

Rabu, 8 Jun 2011

blog bekas pilot nuri, selami kehidupan seorang bekas juruterbang

salam...

sedari minggu lepas lagi hajat hati nak review blog ni, selepas blog ex komando yang aku suka sangat tu... yang ni satu lagi blog dari seorang bekas "service man", seorang juruterbang nuri... baca kat sini http://xnuripilot.blogspot.com/

muka depan buku karangan xnuri pilot

kenapa aku nak review, baru-baru ni, beliau dah menerbitkan sebuah buku dengan usaha beliau sendiri dan aku rasa aku nak "meluaskan" lagi kejayaan beliau menerbitkan buku tersebut. tahniah untuk beliau...

dan rasanya dengan adanya dunia blog, secara tak langsung kita boleh 'mengasah' bakat kita menulis dan walaupun kadar pembacaan di malaysia ni agak rendah, siapa tahu, anda boleh bergelar seorang penulis yang boleh bercerita dan menceritakan sesuatu isu...

apa lagi, jom sergah blog beliau, jikalau selalu kita sering membaca blog-blog dari blogger muda, apa kata kita membaca blog dari seorang yang telah matang.... dari segi gaya bahasa dan tarian ulasan beliau.

p/s : alang-alang dah ada buku, dapatkan buku beliau.... selami kehidupan seorang juruterbang nuri, bagaimana nak dapatkan, sila masuk ke blog tersebut untuk hubungi beliau

4 ulasan:

PakMail berkata...

nite,

Memang benar pandangan saudara. Orang2 veteran banyak pengalaman. Dari pengalaman mereka boleh dijadikan panduan. Panduan yang baik dari mereka boleh membawa kita kepada ketenteraman dan kejayaan.

Insya'Allah

nitestalker berkata...

insyaAllah Pak mail....

s1t1 2uL41k4 berkata...

sound intrstin.. skrg jugak i terjah..

Capt Pepatung berkata...

Setuju dengan saudara.. Saya juga mengikuti blog tersebut dan banyak pengalaman menarik dapat dipelajari..
Dan syabas kepada saudara yg berkongsi blog tersebut..
blogflying ke sini berbaloi..tq