Iklan Berbayar

Khamis, 2 Jun 2011

extreem smokers: people say smokes kills tapi aku hisap paip besar ni tak mati pun

salam... kali ni entry santai... malas nak sakit-sakit kepala.... cuma sekadar ingatan, kepada mereka yang merokok, yang kadang-kadang merokok atau yang baru nak merokok... ada baiknya hentikanlah...takda faedahnya... tapi kalau nak merokok jugak... itu keputusan masing-masing... sebelum tu...layan gambar ni... sanggup tak kalau korang hisap paip sebesar ni... kalau sanggup. aku bagi award... "most extreem smokers" hik hik hik

walaupun aku merokok dan agak tegar merokok... aku tetap menghormati kepada mereka yang tak merokok... dan rasa kurang selesa kalau tengah aku merokok ada budak kecik/baby berdekatan... dari segi hak asasi, diorang memang berhak untuk menghirup udara yang segar tanpa pencemaran.... betul tak?

ingat, merokok membahayakan kesihatan.... SMOKES KILLS....

p/s: cerita pasal hak asasi untuk non smokers, hak untuk para smokers camne ye....mungkin boleh disediakan satu tempat/bilik/lounge yang dapat mengasingkan perokok dari bukan perokok.... barulah adil dari segi hak asasi manusia kan...

2 ulasan:

Cinta berkata...

ada org ... yg bila merokok, nampak macho tapi ada juga org yg bila merokok, nampak mcm penyangak ... nak2nya bila dia sengaja hembus asap rokok depan org ... huhu ... katakan TAK NAK pd perokok ..!!

nitestalker berkata...

hahaha.... tu yg kena letak satu bilik untuk perokok2 tu....biarlah si macho dan si hancor berkumpul dalam "gas chamber" hak hak hak