Iklan Berbayar

Khamis, 10 Mac 2011

JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI

sesekali layan segmen.....bukan selalu pun.... dan yang paling penting.... setiap perkongsian mestilah ada seseorang lain yang akan membaca apa yang kita hendak kongsikan....



terima kasih la kat brader sorang ni...lama gak follow dia...rajin dia bg tips-tips kat blogger...tak kira baru atau lama.....

meh nak jawap soalan-soalan dia:-

1.Sila jelaskan kenapa anda berblog ?

aku berblog kerana aku mahu berkongsi sesuatu yang menarik pada pandangan aku, dan mungkin akan menjadi sesuatu yang berguna kepada orang lain.... dan cuba berkongsi sesuatu yang punya pengisian walaupun pengisian tu hanyalah ibarat setitis air di dalam jag yang besar (bergantung kepada mereka yang menilainya)

2. Beri pendapat anda .. Kenapakah blogger lelaki lebih kreatif dan blog lelaki lebih mudah dapat perhatian dari blog wanita ?

yang ni agak abstrak....sebabnya, aku sendiri pun tak pernah tanya lagi kat pembaca/blogger lain....mintak maaflah ye.... dan aku cuma berkongsi apa yang terdetik di fikiran..... tanpa prejudis kepada mana-mana gender.... cuma apa yang aku nampak.... lelaki akan lebih suka membaca dan membuat entry dengan gaya yang "bold" dan straigth to the point....dengan hanya sedikit ayat-ayat "kontrol macho" (abihla....mesti follower pompuan aku cabut ni.... ) hehehhe....jangan marah ek! yang pasti, follower aku ramai pompuan dari lelaki!....hehhehe

3. Blog wanita yang anda suka baca ...

blog-blog wanita yang mana aku follow....samada secara terang atau sembunyi....heheheh sesuai dengan nama samaran aku ni ha.... terutama blog yang tak berat (sistem pc aku antik wooo) dan  yang tak terlalu kontrol ayu (walaupun memang diorang tu amatlah ayu....)

p/s :mekasih  ye korang sudi klik dan melawat....entri dedua blog akan lebih kurang sama kerana ianya karangan orang yang sama..... 

3 ulasan:

Gen Fujita berkata...

Ala Bob, bagi la tau spesifik blog wanita mana yang ko selalu lawat. Nak gak tau taste ko camno. Ha ha ha... Jangan mareeeeee....

nitestalker berkata...

gen fugita...sila selongkar ya... hahahaha.... dan mana yang aku singgah tak semestinya taste aku... yg tu biarlah rahsia...wakakakak

apisv2 berkata...

salam,
menjelajah rakan2 blog;)

blog apisv2