Iklan Berbayar

Jumaat, 11 Mac 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

rehat dulu segmen makan-makan masa bercuti....perut tgh tak sedap....apekata kita layan segmen brader ni... hhahaha....


    1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger perempuan benar benar ikhlas ?
      -secara peribadi, apa yang diluahkan tu betul2 ikhlas....(ye lah...susah kalau nak berpura-pura, lama kelamaan follower akan dapat melihat kepura-ouraan tu..hehe) cuma kadang-kadang penggunaan perkataan yang dipendekkan tu secara maksima membuatkan aku turn off nak membaca dan darjah keikhlasan entry tu merudum di mata dan minda aku (heheh'''''abeh la.....kena slam dunk aku...)

    2. Apakah anda suka melihat blog blog perempuan yang penuh dengan gambar ?
      -gambar tak jadi masalah.... asalkan sedap mata memandang dan tidak keterlaluan.... cuba elakkan gambar-gambar yang nampak comel tapi....mak aih... mengada! EUWW....pastu penuh kat blog (yang bukan entry) ....
    3. Pada pendapat anda , kenapa perempuan berblog ? Secara umum ..
      -meluah rasa tanpa ada rasa segan....lagi-lagi jika follower adalah rakan/kenalan yang sekepala....
    4. Blogger perempuan mempertaruhkan wajahnya untuk mendapatkan ramai follower.. Benarkah ?
      -alahai....kesian la blogger-blogger yang...iskkk camna nak cakap... tak baik pulak letak penilaian kat muka orang ni.... dah tentu tak benar!....tak kisahlah macam mana pun rupabentuk wajah diorang....kalau blog best... unik... mesti ada follower lah...kadang-kadang diorang tak letak pun muka diorang....tapi tetap ada pembaca....  
    5. Blog perempuan yang anda rasa patut POPULAR !
      jap selongkar aku punya reading list...ermmmm
      1.http://kesahkisah.blogspot.com -jarang update, sekali update aku terus terjah....hehehe...
      4.http://ipohstation.blogspot.com -geng kolekter....nampak mcm promot business tp lebih kepada hobi....yg penting owner blog pompuan...

      hoho...cukup2...nak list semua kang pening lalat pulak tuan punya entry...
    6. Jika anda blogger perempuan , apakah yang akan anda elakkan dari bercerita dalam blog ..
      -macam biasa...elakkan dari entry-entry yang terlalu peribadi dan jugak entry-entry yang boleh menyebabkan sakit hati orang lain.... yang ni aku jawab general je...sbb ramai pompuan yang jadi mangsa kerana silap perkongsian....hati-hati ye...

      huhuh....macam kontroversi lak kan....tapi ni apa yang terfikir.... jangan marah ye... baik tuan punya segmen juga tuan punya blog.....ekekekkeke

      P/S: jom singgah blog aku yang satu lagi....layan.... klik sini

21 ulasan:

Fyqa berkata...

perempuan mmg ikhlas.

;D


hihi.
suka baca pndpat org.

mcm2 kan...

salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

;D

nitestalker berkata...

tu la pasal...macam2 pendapat...

AyinAyob berkata...

haha. jawapan yang comel. walaupun i perempuan tapi macam setuju ngan your view. hahaa.

http://aynayobpunyebelog.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

GadiSQaMp0nK berkata...

cool je...salam terjah..hehe...

solo molo berkata...

tue dia ehhh...
macam-macam jawapan yg kuar...

salam ziarah dari segmen panas En Ben...

muhamad hanif berkata...

hahah.

mana ada tenung lobang idung cik..


singgah dari blog BEN ASHAARI..;)

Cik Sue berkata...

masing2 dgn pendapat masing2..jom2 kita tukar pendapat... salam perkenalan.. =D

atiEy_[azHa] berkata...

singgah dari blog abg ben . huhu . ohh , ini pendapat lelaki yaa . huhu

pearl jade berkata...

hehe...oo ni rupanya pndpt lelaki kt blog pmpn..thanx 4 d advice :)

nitestalker berkata...

mekasih...mekasih sudi singgah... sekadar pendapatan...eh...pendapat je....

miezaniera berkata...

kekeke..nape nk tergelak bc jawapan dia hehehe

miezaniera berkata...

kekeke..nape nk tergelak bc jawapan dia hehehe

mr vampire berkata...

urghhj..panas2..hot3x..haha

Warna Warni Kehidupan berkata...

blog aku rasanya x de kot ciri2 yang disebutkan...hohoho...

nitestalker berkata...

haha...

teenagerhousemaid berkata...

arhaha!
no comment!

*tapi dah komen..camanatu?*

K.I.S.S berkata...

dtg singgah baca pendapat :)

Chekgu Azrine berkata...

salam singgah dari blog BA

dok usha2 pendapat2 blogger lelaki..mostly menarik

keep on blogging...

NiSha berkata...

salam santau dari Blog Abg Ben..

cool entri...tp klu nak tulis setiap wording tu full spelling nnti jadi panjang sgat ler entri kan..hhehehe

http://heandsheloves.blogspot.com

>NiSha<

mas.saari berkata...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

masing2 ada hak memberikan pendapat
jom baca pendapat saya jugak!

cik najihah berkata...

singgah dari blog BA..
panas jugak opinion but nice hihi