Iklan Berbayar

Ahad, 13 Februari 2011

monday blues

hari isnin...arghh...ramai yang rasa malas hari ni kan.... aku pulak, semalam dah bermalas-malasan tahap kucing siam...ekekekek membuta je kejenya.... tahla... plan nak beli barang dapur pun terbantut.... semangat dah jadik saiz bonsai....

hari ni, hari isnin.... 14 hb 2, ramai dok gatal nak sambut "hari kekasih"....isk isk isk..... JAKIM dah kata jangan tu jangan lah... tak sesuai, kalau yang lain nak sambut lantak diorang lah kan... kita yang islam ni takyah la nak sambut bagai nak rak.... salah sambut, kang ada yang ter"sambut" kehadiran orang baru dalam hidup lepas 9 bulan.... haaa... naya.... pastu mula la serabut nak letak mana.... penyudahnya, bulan sebelas nanti banyak la kes "budak" bersepah... adoyai....dah sedap.... budak ko buang-buang ye....

hari ahad pun, takdan aku nak jalan-jalan kat blog orang menanda kawasan....eh aku bukan harimau la nak tanda kawasan....hihiihi... jalan-jalan meninggalkan jejak.... hari ni baru berkesempatan ye... bagi sesapa yang follow blog aku ni... ucapan terima kasih sebab korang sudi nak follow blog aku ni...paling kurang pun sesapa yang sudi singgah, sila la tinggalkan jejak korang dlm shoutmix tu...senang aku nak jenguk balik....

hari ni.... jalan-jalan sikit kat blog orang...tgklah mana sempat aku cover, aku cover... mana tak sempat, ada 5 hari lagi aku nak terjah... jenguk-jenguk, singgah-singgah.... SELAMAT BEKERJA.... jangan leka blogwalking time keje nanti boss marah..eh...tak siap keje.... dah tak siap keje boss marah.... kang kurang lak bonus tahun ni.... hehehehheh

chalo beteh.....

2 ulasan:

raihana blossom berkata...

salam maulidur rasul.... :))

nitestalker berkata...

salam maulidurrasul kembali