Iklan Berbayar

Jumaat, 14 Oktober 2011

hypnosis weight loss programme by hypno station siri 1

3 minggu lepas, aku yang kuat makan dan begitu enjoy dan agak taksub dengan makanan, menghadiri satu seminar hypnosis weight loss program yang dianjurkan oleh hypno-station...

harga: RM350 per person

tempat: bilik Dr Ishak,
Malaysian Society Of Complementary Medicine
2nd Floor, No 163-2-10
Wisma Mah Sing
163, Jalan Sungai Besi
KualaLumpur

Inquiry: 012 3891552

secara peribadi, seminar ni memang menarik, yang mana kita akan menggunakan pemikiran di bawah sedar (sub-concious mind) untuk mengawal tindak tanduk kita,dalam konteks ini, cara dan pola pemakanan...
kebiasaannya kita jarang sedar bahawa tindak tanduk kita kebanyakannya dikawal oleh pemikiran di bawah sedar, jadi, seminar ni akan menyerlahkan tindakan pemikiran bawah sedar untuk mengingatkan diri kita secara automatik...

aku nak cerita pun, dah terkelam... nak bukak balik handout, nanti aku cerita dalam entry selepas ni

antara benifit yg aku dapat...

1. aku boleh mengawal jumlah makanan yang diambil
2. jadual makan aku akan lebih teratur
3. selera lebih terkawal
4. pengambilan jenis makanan lebih terancang
5.lebih bertenaga walaupun tanpa senaman yang berat
5.kurang rasa lapar

6. kejayaan pertama yang paling besar, berat aku kurang sebanyak 6 kilogram, dari berat asal 81 kg, dengan hanya 2 minggu!

menarik bukan?

ada yg nak cuba? aku akan ceritakan tentang perjalanan 2 minggu menurunkan berat badan lepas ni, memang aku tak sangka yang penurunan berat aku sebanyak tu... anyway, kalau korang berminat nak tau camne nak turunkan berat badan, korang followlah blog aku ni... tak kisahlah...klik kat widget "follow" tu ke... atau bookmark blog aku pun takpe....

eh, by the way, kalau berminat nak join, boleh call nombor kat atas tu untuk pertanyaan... jgn lupa mention "promote by misbah" masa korang buat inquiry tu ye... atau korang boleh tinggalkan pesanan "saya nak join" dan tinggalkan e-mail, nnt aku emailkan flyers (yg dulu la).....dan seminar terdekat adalah pada hari sabtu, 22/10/2011 hingga 23/10/2011 (2 hari)
jam 2ptg hingga 6ptg

apa yang penting, tekadkan hati dan beranikan diri untuk menghadiri seminar ni, jika anda berusaha nak mengubah rupa bentuk diri korang tu... ke arah yang lebih sihat

jumpa entri akan datang.....

1 ulasan:

faezah abdul jalil berkata...

mana sambungan entri nie...