Iklan Berbayar

Khamis, 27 Oktober 2011

aku akan bercuti panjang

ermhh konon... biasalah... aku mmg jarang update blog lately, sambungan untuk weight loss program pun aku terpaksa tangguhkan dulu....

kenapa plak aku nak cuti panjang... ni lah sebabnya....

kalau tak nampak sila klik kat gambar, taknampak jugak, guna kanta pembesar
owh ya....majlis ni majlis tertutup, maaf tak dapat jemput semua untuk majlis ni.... tp jgn risau.... akan ada jemputan untuk majlis resepsi... tarikh dan tempat akan diberitahu kemudian.... masa tu jemputan terbuka untuk semua ye....

doakan kami berbahagia.....

gambar...nantilah... nanti aku uploadkan....keh keh keh...

5 ulasan:

D_08 berkata...

Insyallah.....
tahniah...
makin bertambah tanggongjawab mike nanti nite!!!

nitestalker berkata...

mekasih...doakan le awok bulih pikul tanggungjawab tu nnt....

ctk berkata...

phewiiiitt..nk kawen da dia...tahniah kerana mendapat calon..smoga berbahagia :D

nitestalker berkata...

mekasih2....

Cik tikah berkata...

waj, dah berpasangan eh. tahniah!! :)