Iklan Berbayar

Jumaat, 8 Oktober 2010

ke"lemau"an melanda

dah 2 hari tak update...puncanya, "uuu....buntu"! buntu tau bukan "ubuntu" sistem pengoperasian linux tu... dan, bila aku check, prestasi blog minggu ni...perkhhh bertambah buntu dan terbantut rupanya....

.
.
"uuuUUUuuuuuUUuuu......buntu!"

adehhh...baru 2 hari tak pos entry...terus mendatar?"


korang tgk...dah macam "lalang" kene bako dah


patutlah...ramai blogger ckp, kalau nak traffic naik, hari2 kene ada entry, baru la orang lain nak "enter" blog tu.....

ntahla... tgh takde topik yang boleh buatkan kepala otak aku ligat... cuaca pon mendung...otak aku pon mendung gak ke...hahha lantak....

tak kisahlah... 

p/s : walaupun blog aku "kekeringan" pengunjung, aku ttp berkunjung ke blog-blog lain yang aku suka jenguk dan terus klik kalau ada entry2 baru... so far, aku suka jenguk blog2 ni






6. olehtembakau™ (hmmm... speechless)   





*senarai tak mengikut susunan...susun cara rawak...hahah...tp ni lah sepuluh blog yang aku selalu singgah - kira penghargaan untuk diorang lah ni...

3 ulasan:

Gen Fujita berkata...

nanti aku tolong promo blog ko ye bob. ada lagi satu ko lupa letak bob, iaitu kena rajin blogwalking. blogwalking adalah antara cara paling efektif nak ajak orang masuk ke blog kita, tapi kena rajin.

nitestalker berkata...

slalu gak blogwalking.... biasalah..

theblabber. berkata...

haha..tengs bro. saya pun tak ingat pernah tulis entry pasal 'bye' tu.

again, makaceh daun keladi :)

p/s: tulis la sbb rasa nak menulis, lagi puas dari menulis nak puaskan orang lain.