Iklan Berbayar

Jumaat, 16 Mei 2014

comelnya budak ni ber "tai chi"

mesti tonton, comelnya kanak-kanak ni ber tai chi walaupun asalnya bersilat. video ni asalnya milik kawan sekolah, dia upload dalam facebook... maka dengan gatal tangannya, aku pun edit la skit... edit amatur. maklumla, tak ada perosoan video edit yang lengkap.


best pulak bila dah edit, mencuit hati tau... comel je dia ber-silat-tai-chi tu....

1 ulasan:

Rose Azadir berkata...

alolo comelnyer.... anyway Assalamualaikum, saya blogwalking kt sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...