Iklan Berbayar

Khamis, 31 Januari 2008

gambar2 kenangan masa memuda dedulu


->lagi gamba masa raya








->Jamuan Hari Raya tahun berapa yek... kalao ada sesapa yg hengat... tulun2 la reply ye











->Aku tak ingat masa bila gambar nie di ambil... tapi kalao ade sesapa yg ade dlm gamba nie rajin2kanlah tgn email kat aku... rindu korang seme la

->bebudak SRCutm




-> yang aku ingat ni mlm anniversary ke berapa tah...(sori geng...dah lupa) anyway mlm tuh mmg enjoy!











-> Yang ni aku masih ingat, seketika sebelum gi Pulau Besar, xpdc berkayak dari alai. Pd geng2 yg ada gambar2 xpdc tu...hantar2lah kat aku ye. (aku - barisan hadapan kanan sekali)










->Satu lagi memori yg yg aku dah naik lupa. Tak hengat bila gambar nie, Yang nyatanya ni semesta akhir seblom aku kene "pecat" dari jadik student UTM






-> Tak hengat sgt, time raya kut...








*p/s Ucapan Terima Kasih Farisha/fish... sbb uploadkan gamba2 nie kat dlm photopages dia, jadi sesapa lapang ringan2kan tgn tuh klik kat link Photopages dia


*Last but not least... Sorry fish aku curik gamba2 ko letak dlm blog aku ehekekekekek

1 ulasan:

fazrin berkata...

pehh old skool gambo2 ni..