Iklan Berbayar

Selasa, 19 Jun 2012

sekejap muncul lama menghilang

Dah lama hilang dari dunia blog ni. Cuma kadang-kadang menjelmakan sekejap diri. Bukan nak bagi banyak alasan, tetapi banyaknya kekangan dari segi masa.

Bulan lima yang lepas, syukur ke hadrat illahi, murah rezeki dan dapat mendaki setingkat lagi 'coporate' ladder... terlalu bnyak penyesuaian yng nak dibuat. Naik penin dibuatnya. Andaikata badan ni boleh dibahagi dua tau boleh di'klon', alangkah indah dan bahagianya, tak sakit dan penin kepala dan tak letih dibuatnya. Walau apepun, mental dah sedia dan taklah stress sangat.

Banyak sebenarnya yang nak diceritakan tetapi.... iskk nantilah, ni pun sekadar nak 'memujuk semangat' yang semakin lemah,harap-harap datang sedikit rajin untuk meng'update' blog yang semakin bersarang ni.

P/s: terkial-kial update guna tab "cap ayam made in china" ni.... kurang kepuasan pasal takleh bukak multiple tab kat browser huhuhuhu

2 ulasan:

DEN CDO berkata...

Bro nite kalau tak leh nak klon..badan..kasi photstate atau scan ajo huhuhu

PakMail berkata...

Semuga terus maju jaya dalam kerjaya saudara.